Tuesday, 6 November 2018

Produk Metafizik | Garam Mandian Aura


Produk Metafizik | Garam Mandian AuraApakah Garam Mandian Aura?

Sebelum menghuraikan mengenai garam mandian aura, anda perlu menjawab persoalan dahulu; adakah anda pernah mengalami sengal-sengal di mana-mana anggota tubuh badan dan lalu anda sediakan air garam untuk rendamkan kaki atau mana-mana anggota tubuh itu ke dalam air garam tersebut? Tidak berapa lama setelah itu, segala lenguh-lenguh dan tidak sedap urat terus hilang atau surut betul? Itu baru hasil rendaman garam biasa, belum lagi garam mandian aura.

Seperti mana yang anda tahu, garam mandian biasa di pasaran (bukan garam mandian aura) agak berkhasiat di dalam perubatan tradisional di mana ia mampu:

1. Melancarkan peredaran darah seluruh tubuh,
2. Membantu membuang toksin dan dapat mengelakkan virus,
3. Melegakan sakit atau sengal otot dan sendi
4. Mengurangkan sakitan kaki setelah seharian berdiri / berjalan,
5. Membantu merawat tumit kaki yang merekah,
6. Mengurangkan pening, migrain dan angin,
7. Menghilangkan gatal-gatal, kaki berair (kulat air), kaki berbau,
8. Mengurangkan kesakitan dari sakit gout.

Sudah tentu anda amat kagum dengan khasiat garam biasa di atas betul? Itu baru khasiat garam biasa, masih belum dirungkai khasiat garam mandian aura. Garam mandian aura pula adalah dari jenis garam bukit himalaya yang telah pula dimasukkan bio-energi (penyelarasan) secara mekanik kuantum dan menambahkan lagi khasiat pada garam tersebut berkali-kali ganda! Medan energi di tubuh anda akan memancarkan aura yang amat kuat dan besar setelah amalkan mandi garam ini.

Dengan energi mandian garam aura ia mampu menyelusuri dan mengetahui keadaan tubuh anda yang mengalami penyakit sebelum anda menyedarinya sendiri iaitu melalui struktur dan vibrasi energi yang dihasilkan oleh tubuh anda itu.


Apakah Khasiat Mandian Garam Aura Ini?

Selain khasiat secara tradisional seperti yang dinyatakan seperti di atas, garam mandian aura ini juga telah diberikan penyelarasan mekanik kuantum khas dan fungsi setiap garam pula adalah berbeza mengikut warna garam. Di bawah adalah khasiat/kelebihan tambahan bagi setiap jenis garam mengikut warna:

1. Garam Aura Turquoise:
Untuk menyembuhkan masalah anxiety (ketakutan), tekanan/stress, insomia atau sukar tidur malam dan mampu memberikan ketenangan yang nyata.

2. Garam Aura Merah Jambu (Pink):
Membangkitkan aura pesona diri, akan dikasihi ramai insan. Jika belum ditemukan jodoh insyaAllah akan ramai datang memikat atau tertarik.

3. Garam Aura Jingga:
Khas untuk mencerdasan minda, menambahkan keyakinan diri dan karisma. Sentiasa bersemangat  serta bermotivasi tinggi dalam pembelajaran atau pekerjaan.

4. Garam Aura Ungu:
Mengelakkan gangguan tidur seperti ditindih atau alami mimpi yang menakutkan, pendinding diri dari gangguan jin jahat, menambah baik intuisi serta rohani/spiritual.

5. Garam Aura Hijau:
Memancarkan aura penarik rezeki yang melimpah ruah, meningkatkan produktiviti, menjadikan diri sebagai pelaris, mempercepatkan proses penyembuhan jika mengalami sakit.


Bagaimana Cara Untuk Menggunakan Garam Mandian Aura Ini?

Mandian: Campurkan 5-sudu besar atau 100 gram garam mandian aura ke dalam baldi air biasa/suam atau air bercampur ais. Selepas mandi bersabun serta telah dibilas, barulah mandi air mandian garam aura  ini dan biarkan air gara, meresap ke tubuh badan anda selama beberapa minit kemudian bilas dengan air biasa.

Skrub: Bancuhkan secara pekat (blender dahulu garam tersebut) dan lulurkan di seluruh badan atau tempat tertentu yang ingin dirawat dengan garam yang telah di-blender itu. Biarkan sehingga kering selama beberapa minit kemudian bilas dengan air biasa.


Bagaimana Cara Untuk Mendapatkan Garam Ini?

Harga: RM30/pek atau 1kg
Harga pos: RM12


Satu pek anggaran boleh sehingga 10-kali mandian. Jauh lebih jimat berbanding anda mandi di mana-mana pusat rawatan metafizik atau pusat rawatan Islam kerana harga sekali mandi sekitar RM50++. Harga jauh lebih tinggi kerana mereka perlu bayar pekerja, sewa pusat rawatan, bil elektrik dan air.

Untuk membeli Garam Mandian Aura, sila whatsapp ke nombor: wasap.my/60109199110
Share:

0 comments:

Post a Comment

Penulisan Popular

Ikuti Facebook Saya