Tuesday, 6 November 2018

Produk Metafizik | Wang Asma' - Ibu Duit


Produk Metafizik | Wang Asma' - Ibu DuitApakah Wang Asma'?

Wang Asma' adalah helaian wang yang sudah dimasukkan energi (penyelarasan) secara kuantum mekanik sebagai elemen penarik wang dan rezeki-rezeki yang lain. Semua perkara yang diusahakan bersungguh-sungguh akan memberi kesan dan berhasil. Dan apa yang paling penting, anda harus yakin dan istiqamah pada Allah SWT. Jika sebelum ini anda sudah berikhtiar dan tidak mendatangkan hasil yang diimpikan, mungkin anda boleh gunakan Wang Asma' ini untuk capai hajat anda.

Wang/duit adalah makhluk Allah SWT. Setiap apa yang berada di alam ini adalah bernyawa, memiliki getaran atom dan memancarkan frekuensi. Wang akan datang kepada orang yang mempunyai penyelarasan gelombang diri yang sama frekuensi dengan wang/duit. Allah SWT menjadikan setiap perkara dengan teliti dan terperinci dan pula tidak sia-sia. 


Bagaimana Wang Asma' Bekerja?

Wang Asma’ akan menarik wang dengan lebih banyak dan berganda-ganda lagi ke dalam simpanan wang anda. Disediakan dengan kaedah ritual khusus, kaedah penyelarasan gelombang dan doa, tiada melibatkan makhluk halus atau sebarang amalan-amalan mistik, syirik mahupun khurafat. Ia menggunakan kaedah ilmiah, saintifik secara metafizik. Wang menarik wang; ia adalah logik dan mengikut hukum alam malah konsep yang mudah difahami di dalam dunia serba moden.

Wang Asma' bukan sahaja menarik wang tetapi insyaAllah boleh membuka pintu rezeki yang lain seperti mendapat pekerjaan yang jauh lebih baik, jualan yang semakin meningkat, mendapat bonus dan pelbagai lagi rezeki yang anda tidak terjangka. Justeru, dalam aplikasi Wang Asma' ini tidak ada pantang larang yang anda perlu khuatirkan, tidak ada batasan umur mahupun jantina. Anda digalakkan sentiasa berfikiran positif dan bertawakal kepada Allah SWT.


Bagaimana Cara Memiliki Wang Asma'?

Untuk memiliki Wang Asma' sangatlah mudah, anda hanya perlu tangkap gambar beg duit anda dan juga gambar sekeping duit RM100 atau RM50 dan whatsapp kepada saya dengan bayaran mahar RM77. Lebih baik jika nombor siri wang tersebut ada banyak angka 6,7, atau 9 tetapi ianya tidaklah wajib. Setelah saya melakukan penyelarasan secara jarak jauh iaitu telah menjadikan ia Wang Asma', maka anda perlu lipat wang tersebut (lebih baik ditandakan) dan sorok di dalam beg duit. Usah digunakan buat selama-lamanya.

Ringkasan langkah-langkahnya:
1. Tangkap gambar beg duit dan gambar duit RM100 atau RM50,
2. Whatsapp pada saya: wasap.my/60109199110,
3. Bayar Mahar RM77 kepada saya untuk penyelarasan,
4. Simpan Wang Asma' tersebut di dalam beg duit dan usah digunakan.

Sekali lagi saya ingatkan, ianya tiada unsur syirik, khurafat, jin dan sebagainya. Sebarang pertanyaan sila hubungi saya. 
"Beruntunglah bagi siapa yang tahu ilmu ini dan amat kasihan bagi yang tidak tahu kerana bagi yang tidak tahu akan menggunakan jalan sukar untuk menghasilkan duit tetapi bagi yang tahu dan mempunyai ilmu ini akan mendapat limpahan rezeki yang berlimpah ruah melalui jalan diredhai dan senang. 100% benar dan mengikut panduan Islam"


Share:

0 comments:

Post a Comment

Penulisan Popular

Ikuti Facebook Saya